Як розлучитися з дружиною інвалідом

17.02.2017

Довідка з банку (виписка з рахунку) для візи: як правильно оформити

Головна / Шенгенська віза — виписка з рахунку банку /

В основний список документів для оформлення шенгенської візи входить виписка з особового банківського рахунку. Цю довідку із зазначенням залишку коштів на рахунку без утруднень можна замовити в своєму банку. Видається вона за встановленим зразком та за наявності паспорта. Виписка з банку підтверджує платоспроможність заявника та наявність у нього певних грошових коштів на здійснення поїздки за кордон.

Для отримання туристичної візи в Італію від громадян РФ потрібно надати в консульство Італії або консульський відділ посольства цієї країни зазначені документи:

  • закордонний Паспорт, термін дії якого закінчується не раніше ніж через 3 місяці після запланованого повернення (у разі наявності 2-х діючих закордонних паспортів слід надати обидва паспорти);
  • Ксерокопія закордонного паспорта (сторінки з особистими даними та сторінки з шенгенськими візами)(послуга може бути надана в офісі) ;
  • Старий закордонний паспорт, що містить візи (якщо є);
  • 2 кольорові фотографії, зроблені не раніше, ніж 6 місяців тому, 3,5 х 4,5 без кутів і овалів, на світлому фоні, матові, особа грубо, 70-80% від фото. Фото повинно бути зроблене не пізніше 6 місяців;
  • Довідка з місця роботи (на бланку організації з підписом і печаткою) із зазначенням посади, заробітної плати, стажу роботи та контактної інформації (адреса, телефон);
  • Підтвердження наявності фінансових коштів для поїздки: виписка з банківського рахунку / кредитна карта і виписка з карткового рахунку;
  • Бронь/ оригінал авіаквитка (можна придбати/замовити у наших авіакасах) ;
  • Поліс медичного страхування, дійсний на весь період перебування в країнах Шенгенської угоди (страхова сума — не менше 30 000 євро) (можна оформити у нас в офісі) ;
  • Ксерокопія внутрішнього паспорта (сторінки з біографічними даними, з відмітками про виданих закордонних паспортах, сімейний стан та реєстрації в Росії)(послуга може бути надана в офісі) ;
  • Можливо без особистої присутності;
  • Анкетні дані (обов’язково заповнити анкету)

Канада

Для оформлення туристичної візи в Канаду громадянину РФ необхідно надати наступні документи:

  • закордонний Паспорт, дійсний як мінімум до передбачуваного повернення (у разі наявності 2-х діючих закордонних паспортів слід надати обидва паспорти);
  • Старий закордонний паспорт, що містить візи (якщо є);
  • 2 кольорові фотографії, зроблені не раніше, ніж 6 місяців тому, 3,5 х 4,5 без кутів і овалів, на світлому фоні, матові, особа грубо, 70-80% від фото. Фото повинно бути зроблене не пізніше 6 місяців;
  • Довідка з місця роботи (на бланку організації з підписом і печаткою) із зазначенням посади, заробітної плати, стажу роботи та контактної інформації (адреса, телефон). У довідці повинна міститися інформація про те, що на час поїздки заявнику надається чергова відпустка із збереженням робочого місця;
  • Довідка з місця роботи дружини(а), якщо Ви одружені;
  • Підтвердження наявності фінансових коштів для поїздки: виписка з банківського рахунку / кредитна карта і виписка з карткового рахунку;
  • Документи, що містять підтвердження соціальних, економічних та сімейних зв’язків з Росією: свідоцтва про право власності, свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження дітей;
  • Опис маршруту поїздки;
  • Переклад довідок з місця роботи і фінансових підтверджень на англійську або французьку мову, завірені бюро перекладів;
  • Ксерокопія паспорта (всіх сторінок, що містять інформацію)(послуга може бути надана в офісі) ;
  • Без особистої присутності;
  • Анкетні дані (обов’язково заповнити анкету)

Кіпр

Для оформлення туристичної візи на Кіпр громадянину РФ необхідно надати наступні документи:

  • закордонний Паспорт, термін дії якого закінчується не раніше ніж через 3 місяці після запланованого повернення (у разі наявності 2-х діючих закордонних паспортів слід надати обидва паспорти);
  • Копія закордонного паспорта (сторінки з особистими даними та сторінок з шенгенськими візами)(послуга може бути надана в офісі) ;
  • Старий закордонний паспорт, що містить візи (якщо є);
  • 2 кольорові фотографії, зроблені не раніше, ніж 6 місяців тому, 3,5 х 4,5 без кутів і овалів, на світлому фоні, матові, особа грубо, 70-80% від фото. Фото повинно бути зроблене не пізніше 6 місяців;
  • Довідка з місця роботи (на бланку організації з підписом і печаткою) із зазначенням посади, заробітної плати, стажу роботи та контактної інформації (адреса, телефон), з інформацією про надання відпустки на час поїздки;
  • Ксерокопія паспорта (всіх сторінок)(послуга може бути надана в офісі) ;
  • Можливо без особистої присутності за дорученням;
  • Анкетні дані (обов’язково заповнити анкету)

Китай

Для оформлення туристичної візи в Китай громадянину РФ необхідно надати наступні документи:

  • закордонний Паспорт, термін дії якого закінчується не раніше ніж через 6 місяців після запланованого повернення (у разі наявності 2-х діючих закордонних паспортів слід надати обидва паспорти);
  • 2 кольорові фотографії, зроблені не раніше, ніж 6 місяців тому, 3,5 х 4,5 без кутів і овалів, на світлому фоні, матові, особа грубо, 70-80% від фото. Фото повинно бути зроблене не пізніше 6 місяців;
  • Довідка з місця роботи (на бланку організації з підписом і печаткою) із зазначенням посади, заробітної плати та контактних даних (адреса, телефон);
  • Поліс медичного страхування, дійсний на весь період перебування в Китаї (страхова сума — не менше 30 000 євро) з коридором страхування 30 днів (послуга може бути надана в офісі) ;
  • Ксерокопія паспорта (всіх сторінок)(послуга може бути надана в офісі) ;
  • Без особистої присутності;
  • Анкетні дані (обов’язково заповнити анкету)

Ви це прочитали на сайті консульства? «На сайтах» багато чого пишуть, як і на парканах)) )

Я завжди замість виписки подаю чек про купівлю валюти (із зазначенням ПІБ) на потрібну суму (мінімальні вимоги вказані на сайтах консульств).

Підтвердження бронювання готелю.

Підтвердження бронювання готелю – це роздруківка листа, який вам приходить, коли ви забронюєте готель на якому-небудь букінг.ком. Причому після подачі документів на візу, ви легко можете відмовитися від броні на тому ж сайті з повним поверненням грошей. На сайті букінг.ком переважають пропозиції, в яких від броні можна відмовитися, якщо ви звичайно робите це не перед днем заїзду. Рекомендую вам саме цей сайт, хоча може найкращий варіант ви знайдете і не там. Коли ми подавали документи на візу, забронювали готель на весь час перебування, отримали візи, відмовилися про броні і потім забронювали інший готель всього на три дні, оскільки все інше час жили у наметах в горах. Найдешевший варіант зі знайдених був саме на букінг.ком.

Підтвердження бронювання квитків на літак.

Ситуація практично така ж, як і з бронью готелі. Тільки тут будьте уважні, бронь літака потрібно підтверджувати оплатою протягом доби (звичайно), тому бронюйте квитки безпосередньо в вечір перед тим, як поїдете подавати документи на візу. Потім її можете скасувати і купити собі квитки, які вам подобається, без поспіху, або, ще краще, купиьт квитки зовсім заздалегідь і роздрукувати лист-підтвердження. Просто чим раніше квитки купуєте, тим дешевше вам виходять ; ) В липні 2011 року, як і рік, і два тому найдешевші квитки перебували через СкайСканер.

Довідка 2-ПДФО.

Довідка стандартної форми, яку видають за запитом на роботі, але зазвичай не відразу, а через день. У ній зазначено назву організації, телефон і ваша зарплата за останні 6 місяців. Довідка 2-ПДФО – один з варіантів докази вашої платоспроможності. Якщо ви студент, то таку довідку повинен отримати один з ваших батьків. Зарплата рекомендується не менше 15 000 рублів.

Приклад форми довідки для візи можна завантажити за посиланням.

Для оформлення візи в деякі країни, наприклад, шенгену в Німеччину, Францію або Чехіюдопускається замість довідки з роботи у вільній формі представити довідки за формою 2-ПДФО. Відомості, зазначені в ній повинні бути не менше, ніж за 6 місяців. Оскільки 2-НДФД складається за повний чи неповний рік, то для оформлення візи в травні 2016 року громадянин повинен представити відомості про доходи за 2015 рік і за період з січня по квітень 2016 року.

Мінімально допустимий розмір заробітку визначений правилами в’їзду певної країни, але в більшості випадків для отримання шенгенської візидосить щомісячного доходу в розмірі 25 тисяч рублів, а для автобусних турів – 12 тисяч рублів.

Деякі фірми пропонують придбати підроблені довідки про заробітну плату в тому випадку, якщо немає можливості отримати її законно. Від таких пропозицій краще відмовитися, так як у разі виявлення підроблених документів відмова у видачі візи може бути безстроковим.

А що робити, якщо у вас немає рахунку в банку, або на рахунок у вас за кордоном? Відповіді на ці питання знають наші спеціалісти візовому відділі .

— шенгенська віза для безробітних (дорослі працездатні)

— шенгенська віза для пенсіонерів (осіб старше 60-и)

Короткий опис статті: довідка з банку для візи купити Головна / Шенгенська віза — виписка з рахунку банку / В основний список документів для оформлення шенгенської візи входить виписка з особового банківського рахунку. Цю довідку із зазначенням місяців, паспорта, рахунку, роботи, виписка, може, надати, офісі, послуга, місця, поїздки, вказівкою, надана, оформлення, у разі, можна, документи, засобів, наявності, організації

Джерело: Виписка з карти для візи » Краса карфагена

Також ви можете прочитати