Як оформити інвалідність? Архів публікацій і новинних статей порталу DISLIFE

17.02.2017

Візи до Ірландії Українцям

Для відвідування Ірландії громадянам України необхідно отримати візу.

Перед подачею документів у Консульство Ірландії необхідно заповнити візову анкету на сайті: http://www.visas.inis.gov.ie/AVATS/OnlineHome2.aspx

Час перебування в Ірландії по гостьовій візі становить максимум 90 днів. Всі документи подані українською / російською мовою повинні супроводжуватися перекладом на англійську мову, і повинні бути завірені печаткою бюро перекладів.

Основний список необхідних документів для оформлення гостьової візи в Ірландію

  • 2 копії роздрукованих з сайту та підписаних особисто анкетних резюме;
  • дві кольорових фотографії розміру 35 мм х 45 мм;
  • закордонний Паспорт заявника + копія всіх сторінок (закордонний паспорт повинен бути дійсний як мінімум 6 місяців з дня планованого виїзду з Ірландії);
  • Довідка з місця роботи / навчання про збереження робочого місця (місця навчання) на час поїздки в Ірландію або будь-який інший документ, якщо ви не працюєте / не вчитеся, що свідчить про вагомих підставах повернутися назад в Україну (володіння квартирою, машиною. договір купівлі-продажу);
  • Виписка з банку про поточному рахунку (якщо витрати на поїздку та перебування в Ірландії буде покривати сам заявник.З боку запрошує громадянина України / Євросоюзу, проживає в Ірландії потрібні наступні документи:
  • Запрошення англійською мовою у формі листа, в якому мають бути вказані ім’я, прізвище та паспортні дані приглашающегося особи, а також вказано приблизний час перебування в Ірландії. Якщо запрошує збирається утримувати заявника під час його перебування в Ірландії і забезпечувати його житлом, ця інформація повинна так само міститися в запрошенні;
  • Ксерокопія закордонного паспорта;
  • Ксерокопія сертифіката про реєстрацію (Green book) * немає у громадян Євросоюзу *;
  • Ксерокопія дозволу на роботу (Work permit) * немає у громадян Євросоюзу *;
  • Довідка з місця роботи;.
  • Довідка від домовласника в Ірландії;
  • Документ, що підтверджує фінансовий стан достатній для утримання сім’ї на час перебування в Ірландії:
    • банківський рахунок (якщо людина збирається утримувати Вас під час перебування в Ірландії)
    • чеки на зарплату (3-4 шт за останній період)
    • форма Р-60
    • останні оплачені рахунки за електроенергію, телефон
  • Копія свідоцтва про реєстрацію шлюбу (якщо запрошується подружжя;
  • Копія свідоцтва про народження (якщо запрошується дитина);
  • Нотаріальний дозвіл одного з батьків для виїзду неповнолітньої дитини за кордон;Якщо запрошує є громадянином Ірландії, то необхідні наступні документи:
  • Запрошення;
  • Ксерокопія паспорта (візи, відмітки);
  • Виписка з банку про залишок на рахунку (якщо Ваші витрати під час перебування в Ірландії бере на себе запрошує.Будь-які додаткові документи можуть бути витребувані візовим офіцером.

    Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

    Візовий збір:

    Одноразова віза – 525 грн.

    Багаторазова віза – 825 грн.

Громадянам України для поїздки в Ірландію необхідно оформляти візу. Ірландія не числиться в складі країн-учасниць Шенгенської Угоди, тому віза Шенген не використовується для в’їзду в Ірландію, відповідно віза в Ірландію не може застосовуватися для здійснення візиту в країни Шенгену.

Громадяни України у яких є діюча і отъезженная віза в Великобританію, можуть її використовувати для поїздки в Ірландію.

Для відвідування Північної Ірландії необхідно подавати документи на візу у Візовий сервіс центр Великобританії.

Віза в Ірландію не підходить для відвідування Північної Ірландії.

Короткий опис статті: довідка з банку для візи купити Візи до Ірландії Українцям

Джерело: Візи до Ірландії Українцям

Також ви можете прочитати